Sista ridhusträningen för i år

Ridhusträningen håller på ett par veckor till men eftersom vi ska till Rättvik nästa helg och till Österåker helgen efter så körde vi genrep idag!

Troll visste inte riktigt skillnaden mellan tunnel och balansen idag och tog tunneln varenda gång. Då blir man ju lite trött.. Till slut tror jag det satt iaf. Jag är väldigt nöjd med honom i övrigt, bra slalom (jag kan faktiskt blindbyta i slalomet numera!) och väldigt fina kontaktfält. Trollis kändes fin och i bra form tills nästa helg!

Monster glömde bort hur man gör ingångarna i slalom och satte port 2 nästan varje gång. Borde få till nåt mer pass den här veckan, vi får se om vi kan åka till HU nån kväll kanske? Kontaktfälten gjorde han väldigt väldigt bra! Hoppkombinationen gick väldigt bra också, sen tog vi fram kameran också filmade och då gick det självklart lite sämre 😛 Men en felfri runda fick vi på film, fast jag skulle velat haft en tajtare sväng runt hinder nr 5. På nästa filmsnutt sitter den svängen bättre, men då rev han två hinder istället… Monster känns iaf väldigt fin just nu, sätter vi slalomet så att inte det börjar strula igen så känns han jättefin inför nästa helg!

Annonser

Publicerat på 11 mars 2012, i Agility, Film. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Kalasfint! Han börjar visa sin stjärnglans den där Monster! 🙂

    Gilla

  2. Är du i Linköping i veckan? Jag tränar gärna på hu nån dag då vi missade idag. Har sett att en del hinder kommit ut på gräset.. 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: