Det börjar ordna upp sig

Troll är fortfarande halt, men han mår iaf bättre. Rimadyl är uthämtat och kuren är påbörjad. Självklart är det synd om honom och han får många kramar som kompensation.. Jag tänker göra ett försök till att gå igång honom under vår-sommarsäsongen när det är gräs ute och underlaget är fint, men blir han halt igen så lägger jag nog ner, då får han bli pensionär. Det är för jobbigt och tråkigt att koppelvila och sen långsamt bygga upp honom igen, jag vill hellre att han mår bra, kan gå lös och kanske träna på mediumhöjd om det inte funkar.

Det som ändå verkar gå i lås är att jag får starta Ed i helgen! Det är urgulliga tävlingsledaren Lena som styrt så att jag fick byta Trolls klass 3-starter mot att starta klass 2 med Ed på lördag! Jag skulle haft 6 starter från början, 4 med Troll och 2 med Monster, nu blir det 3 starter med Ed och 2 med Monster och det känns mycket mer värt att åka upp än om jag skulle enbart skulle ha startat med Monster! Väldigt snällt tycker jag!

Jag har den här veckan varit i Skövde och Jönköping på avdelningsdagar och sen utanför Järna på konferens. Vad jag definitivt inte varit under dessa dagar är hungrig. Jag tror att jag gått upp flera kilo och nästa vecka måste nåt göras! Bantning eller utökad motion, vi får se vad det blir. Oavsett vad så är det värt det, milde vad god vegetarisk mat man kan få! Jag har blivit introducerad till ett nytt begrepp också, helvegetarian. Det betyder helt enkelt att man inte äter fisk men att man inte är vegan. Det finns nog ett behov av ett sådant ord tror jag så det är bra eftersom det är så många som kallar sig vegetarianer som ändå äter fisk.

Imorgon bär det av till Rättvik, innan hoppas jag att jag både hinner tvätta och klippa håret. Ett litet träningspass med Monster kanske också hinns med, vi får väl se 🙂

Publicerat på 15 mars 2012, i Agility, Artros. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Konferens är helt livsfarligt ;D

    Gilla

%d bloggare gillar detta: