Två saker som jag vill ha

1) För den ficklöse, eller för den som tycker att det är drygt att knöla ner bajspåsar, telefon, hundgodis och allt annat i jeansfickorna på den vanliga promenaden och som dessutom tycker att såna där belöningspåsar är fula: Addpockets! Skitbra grej som är lite snyggare och mycket smidigare!

2) För den kissnödige tjejen som tröttnat på att ertappas med rumpan bar i skogen: GoGirl! Jag är ute alldeles för mycket i skog och mark för att vara knusslig med kissande utomhus, men det finns många många tillfällen när jag önskat att jag iaf haft en sida som är ”säker” att vända åt mer publikt håll. Inte för att det är särskilt hett att se baksidan på kissande killar, men man slipper iaf att se rumpan på dem! Den här sidan tipsade Malle om!

Addpockets ska jag peta in i budgeten redan under nästa månad (nästa vecka?) men en GoGirl ska jag nog satsa på också. Särskilt innan arealkurser och revisioer som innebär mycker arbete i fält 😀

Publicerat på 21 mars 2012, i Just nu och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Hahaha! Jag har ALLTID velat kunna stå upp och kissa! Underbart!

  Gilla

 2. Fast jag vet inte om jag tycker adpockets är så himla mycket snyggare egentligen? De syns ju SÅ mycket mer än en belöningspåse.. Smidigare är de säkert dock och det går kanske före snygghet =)

  haha! Stå och kissa vore ju smidigt.. Men ska man knöla ner en kissig sån där plastgrej och släpa runt på sen?

  Gilla

  • Nej, jag tycker heller inte att de är så fashionabla… men bättre än belöningspåse alla gånger! Jag har en massa såna som jag inte använder, så nu är det dags att prova nåt annat!

   Vad gäller den kissiga plastgrejen så får man väl stoppa den i en bajspåse och ha den i sin addpocket tills man kan skölja av den hemma 😀

   Gilla

%d bloggare gillar detta: