Första agilityträningen ute för i år

Nu har jag tagit tag i det där med lokalt medlemskap i Jönköpings BK och igår premiärtränade jag där tillsammans med Cissi! Vi var lata och ändrade inte hindren utan använde den bana som stod där. Det är ju så man inte ska göra, men den här var faktiskt riktigt lämplig för Monster. Låååånga avstånd och enkla linjer så att man var tvungen att skicka hunden och sen sticka för att ha en chans att hinna. Monster köpte konceptet väldigt bra och det var en självförtroendekick att lyckas och att hindret framför honom var rätt hinder. Det var underbart roligt att träna ordentligt ute! Desutom så var det så varmt att jag tränade i bara fleece! Och så såg jag blåsippor för första gången i år! Ja det var liksom bara bra grejer helt enkelt 🙂

Nu är den här liksom! Våren alltså 🙂 Det märkliga är att jag faktiskt körde bil i snöstorm i måndags. Av den anledningen så får nog faktiskt dubbdäcken sitta kvar till påsken även om det känns lite dumt att gå utan jacka till bilen utan att frysa och sen köra iväg på dubbdäck..

Publicerat på 23 mars 2012, i Agility och märkt , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Första agilityträningen ute för i år.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: