Monster 3 år!

Vackra Monster

Jag borde nog sluta kalla Monster för Bebison nu när han faktiskt fyller hela 3 år och börjar bli en riktigt vuxen hund! Men fortfarande är han rätt barnslig och har mest bus i blicken, så det finns en risk för att det hänger i en stund till 😉

Tre år är det nu sen jag nyfiket kollade på bilder på Monster och Zack och tänkte att Zack hade ju en häftig teckning. Sen när jag hälsade på valparna när de var strax över 5 veckor så var det bara Monster, han tog ett skutt rakt in i hjärtat på mig och där har han stannat kvar 🙂 Jag hämtade Monster först när han var nästan 12 veckor och då var det länge sen jag hade träffat honom, hur skulle det kännas då? När jag kom fram var Åsa och Bosse inte där och jag satte mig i hundgården där Monster och Zack var och Monster bara kröp rätt upp i knät på mig. Kärlek var det och jag har aldrig ångrat mig, Monster är helt rätt hund för mig 🙂

Knubbis ❤

Monster och jag har hunnit med att göra ett godkänt vallhundsprov, tävla stafett på barmarks-SM och diska oss en himla massa gånger i agility. Nu börjar vi köra ihop oss på allvar och jag tror att detta kommer bli vår säsong! Hittills har Monster 1 pinne och då vann vi så det bådar ju gott!

Monster är en otroligt rolig hund att både leva och träna med, han är humoristisk, busig, gosig och alldeles alldeles underbar! Tack Åsa och Bosse för den här härliga hunden!

Publicerat på 23 mars 2012, i Födelsedag, Foto, Monster och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Grattis sötaste Monstret! Han är ju en ruggigt ball hund det där 🙂

  Gilla

 2. Tre år – tiden går fort sen den lilla plutten blev hämtad när vi var på SM i Karlskrona!

  Gilla

 3. tack själv Hedvig ! jag tror att du gjorde helt rätt val.. Självklart blir det här er säsong.
  Pussa på honom, han har verkligen blivit en snygg hund
  Åsa

  Gilla

%d bloggare gillar detta: