Monsterfilmer!

Filmen på Monsters hopplopp kommer här! Ett par fulsnurrar, annars ett trevligt lopp! Jag är stolt över mig själv att jag lät honom jobba själv i slalom, men jag borde gjort ett bättre förbrett bakombyte..

Och så agilityloppet. Lite hysteri vid gungan och missad ingång i slalomet. Och så lite annat… MEN jag är nöjd över hans sug på hinder! Och de sista hindren, efter gungan så kändes det jättebra! Ett rivet hinder, men så skönt flyt i handling och en hund som bara följer… Härligt!

 

 

Publicerat på 25 mars 2012, i Agility, Film, Monster och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Härligt ! Nu är ju inte jag nån expert men det känns lite som om att han snurrar för att han väntar på dig…. Måste ju vara bättre än att han bara rusar till nåt som han tror han ska ta.. Han är ju j-ligt snabb. Det är klart när jag tittar igen så hade det ju varit snyggare om han inte snurrat utan bara väntat på vidare instruktioner men jag förstår honom det är ju en hysterisk sport 😉 Kram

  Gilla

  • Ja Jag håller definitivt med dig om att det skulle vara snyggare utan snurrarna 😉
   Första snurren är jag sen med infon, så han frågar vart han ska. Efter platta tunneln så är det en träningssak, han måste lära sig att leta hinder på kommandot fram istället för att kolla efter mig det första han gör, det ligger på listan över saker vi måste bli bättre på!
   Ovh ja, han är j-ligt snabb 😉

   Gilla

 2. Monster ser man ju att han går från klarhet till klarhet. Till skillnad från min skrutthund. 😉 Längtar till hindrena kommer ut så att vi kan träna upp oss lite innan JD-kursen!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: