Tinnerö istället för bilfix

Jag hade bestämt att däck och olja skulle bytas idag, dessutom skulle alla salt- och asfaltsfläckar bort med vax, men efter att väderleksrapporterna visat på snö så fick däcken vänta ett tag. Istället har vi tillbringat dagen dels på Tornby men framför allt i soffan! Det var välbehövligt för jag är tydligen trött. Inatt sov jag över 10 timmar och det händer inte ofta!

Trots att det snöade och var kallt på förmiddagen så sprack himlen upp på eftermiddagen och solen lyser i skrivande stund! Jag och hundarna åkte ut till Tinnerö och det var, trots blåsten, riktigt skönt!

Ikväll blir det tempura från den egna fritösen och mys i skenet från stearinljus under Earth hour mellan 20.30-21.30, glöm inte det!

20120331-180431.jpg

Publicerat på 31 mars 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Så tråkigt att vi inte kunde gå tillsammans! Jag och Johanna har precis fått en timme vid vidingsjö..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: