Bortskämdaste hunden i stan??

Jag sitter på bussen genom ett regnigt Småland och funderar på att köpa en tempurmadrass till hundarna. Jag tänker mig att man kan få ut åtminstone en varsin del till bilen och sen en större bit som hundsäng hemma. Egentligen skulle jag vilja ha två hundsängar, en i Jpkg och en i Linkan, men det är jag tveksam till att en 90×200 cm stor madrass räcker till. Frågan är om Troll är en extremt bortskämd hund som får tempur eller om det faktiskt skulle hjälpa honom? Särskilt aktuell är den frågan med tanke på att jag själv egentligen behöver en ny madrass 😛

Ofta väljer Troll att sova på golvet och jag vill att han ska sova mjukare. Nackdelen med tempurmadrass är kanske att det blir varmt? Min förhoppning är att han ska tycka att det är så skönt att han ändå väljer att ligga på den.. 🙂 Monster sover i soffan eller i biabädd så han klarar sig rätt fint utan egen tempurmadrass hemma 🙂 Han är överlag en rätt bekväm hund och lägger sig där det är skönast ändå!

Publicerat på 20 april 2012, i Artros. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. kolla blocket.

    Jag har en memory foam-dyna för hundarna men ingen använder den, om Troll vill kan han få den. Den är dock inte så tjock så du kanske behöver ha nåt under den

    Gilla

%d bloggare gillar detta: