Regn, bortskämda hundar och en liten tävling som har blivit stooor!

Vår lilla tävling den 12 maj, som vi dubblerade klasserna på för att det var så få anmälda, håller på att bli enorm! 840 starter och fortfarande 4 timmar kvar innan anmälan stänger.. Jisses alltså, hur ska vi klara det här? Man vet ju vad man gör den dagen iaf 😉

Nu har det varit mycket farande i ett par dagar. Igår gjorde jag årets klipp genom att åka till Skillingaryd och köpa en tempurmadrass för endast 300 kr! Den låg på Blocket för 800 i förra veckan men jag tänkte vänta tills efter lön, och oj vilken tur det var, priset var sänkt och jag sparade 500 kr bara sådär 🙂 Nu har hundarna fått en varsin tempurmadrass i bilen och så har Troll fått en inlindad i BoT-överdraget inne!

20120426-193555.jpg

Idag har jag varit en sväng i Heberg, Halland, och rekat betesmarker och åkrar inför en kurs. Det ösregnade hela förmiddagen och trots tröja, fleece, skaljacka och regnställ så var jag blöt på tröjan och lite på byxorna. Dåliga kläder eller dåligt väder..? Det var väldigt fint där vi var, ett strandbete vid havet, och det var synd att vi inte kunde avnjuta det i bättre väder.

20120426-194058.jpg

Tack och lov så har regnet tillfälligt lugnat ner sig så att hundarna och jag slapp bli blöta under långpromenaden. Dock så finns det ju dom som uppskattar blött väder så man får ju vara glad för deras skull 😀

20120426-194400.jpg

Publicerat på 26 april 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Regn, bortskämda hundar och en liten tävling som har blivit stooor!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: