Regn regn (men just nu är det uppehåll!)

Åh vad skönt det var att komma hem igår och få pussa på Pascal och pälsbollarna! Få krypa upp i soffan med favvo-teet psycho lemon och ett avsnitt Once upon a time, underbart!

Nu är jag tillbaka i Jönköping igen för att jobba, träna agility och hämta upp tidtagningsutrustningen som snälla Huskvarna BK lånar ut till vår tävling i helgen!

Hoppas hoppas bara att vädret håller sig skapligt nu! Inte bara för att det är jäkligt drygt med regn, utan även för att det kommer bli ett helvete att dra loss bilar från C-planen om regnet tänker fortsätta ösa ner. Igår regnade det ordentligt hela dagen och jag var ute mellan 8-12. Den som sa att ”det finns inget dåligt väder…” vill jag strypa för det finns det visst! Även om det inte direkt regnar in så är det ändå inte trevligt när vatten sugs upp i tröjärmarna så att fingrarna blir likstela av köld eller när pappret blir blött och pennorna inte fäster. Nä alltså, regn är okej inifrån eller vid en promenad men inte när man är ute konstant. Nu hoppas jag på ett lite torrare Sverige annars funderar jag allvarligt på Spanien 😉 Nån som hänger på? 😛

Publicerat på 10 maj 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Regn regn (men just nu är det uppehåll!).

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: