Söndag

Många nämner söndag som den dag de gillar minst i veckan, att det bara är en lång väntan fylld av ångest innan måndagen. Men jag gillar söndagar! Varför tänka framåt istället för att leva i nuet och bara njuta av att vara ledig? Jag har varit rätt trött idag, både i musklerna och i huvudet och vi har tagit det lugnt. Det är riktigt skönt att ha en dag att bara varva ner på! En lång promenad i Vidingsjö med Pascal i solen har varit den främsta aktiviteten och båda vi och hundarna tyckte att det var både skönt och alldeles lagom (även om hundarna stod beredda vid avtagsvägen mot BK ;))

Jag har roat mig med att uppdatera Monsters merit-sida och skicka mail till alla tävlingsarrangörer och flytta upp Monster! Nu när det är frivilligt så måste man ju aktivt ta beslutet att flytta upp. Jag funderade på om jag skulle flytta upp eller inte med tanke på att vi inte har en enda pinne i agilityklass men vad fasen, jag vill ju upp i klasserna, alltså blir Monster en klass 2-hund från och med lördag 😀

Vi arrangerade ju vår andra tävling och första stora tävling igår! Vi var nog nervösa i olika mängd allihopa, men jag tycker att det gick riktigt bra! Vi hade funkisar på alla poster och alla var duktiga, glada och engagerade! Flera stycken hjälpte till av bruks/lydnadsfolket och även från HU och det uppskattades verkligen! Tack ALLA ni som hjälpt till på ett eller annat sätt 😀 Själva tävlingen flöt på bra, det blev en lång dag men det är svårt att undvika med så många starter som vi hade. Vädret kunde varit bättre, men det kunde varit sämre också och planerna hölls kapligt. Dessutom behövde ingen dras loss från parkeringen trots regnandet! Nej det här tycker jag verkligen att vi får vara nöjda med från arrangörssynpunkt! Nästa år tycker jag att vi ska satsa på en 2-dagars, alla klasser. Det är KUL, det ger en hel del pengar och agility-Sverige behöver många tävlingar så varför inte? Jag tror minsann att vi är redo 🙂

Annonser

Posted on 13 maj 2012, in Just nu. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Vi var grymma allihop! Tillsammans är vi oslagbara vi Linköpingsförare 😉 Lämna oss inte vad du gör!

  2. Grattis Hedvig till dig och fina Monster!

%d bloggare gillar detta: