Nytt foder och nya skålar!

20120526-152726.jpg

Kris på hundskålsfronten blev det idag då hundarna ska till pappa i veckan och mina plastskålar som jag brukar skicka med finns i Jönköping. De här är av återvunnet material och riktigt eco med undantaget att de är tillverkade i Kina.. Kan man komma undan Kina idag? Det verkar ju nästan omöjligt.

Jag tog en ny vändning i hundfoderdjungeln och bestämde mig för att överge Robur för att raskt gå över till Standardt istället. Anledningen är att Standardt har en trevlig och kort innehållsförteckning och hundarna fes så vansinnigt illa av Robur. Det ska bli spännande, det är många som gillar Standardt! Jag gillar deras sparsamma hemsida och säckarna som bara är i vitt papper. Inte så fancy, bara basic, inga extrakostnader utan bara ett bra, svenskt foder. Jag tror på Standardt!

Vi har varit på klubben idag och jag har hjälpt Ida i serveringen. Det var rätt lugnt kan man säga, mest funktionärer som åt. Jag träffade Piffs husse och matte och det var riktigt trevligt! Piff var Freddys kullbror och han var den mest välmeriterade i den kullen. Tjänstehund, hur många cert i bruks som helst och naturligtvis godkänd vallhund. Piff dog häromåret men han blev iaf 14 år. Husse pratar om Piff som den mest fantastiska hund som någonsin funnits och blir nästan tårögd när han ber mig att hälsa hem 🙂 Synd att jag inte hann träffa Piff, han var riktigt lik Freddan i utseendet och han verkar ha varit en underbar hund!

Monster var halt på en framtass igår morse och han har därför vilat igår och idag. Koppel och bara korta promenader faller inte herrn helt i smaken men jag vågar inte riskera något. Jag har inte en aning om vad som hänt, men troligtvis har han skadat tassen under träningen i torsdgs kväll. Jag hoppas att några dagars vila ska göra susen och att vi fortfarande kan starta i Vadstena på lördag, men det vet jag förstås inte än.

Vi satsar på att vila och att ta det lugnt i det fina vädret istället för att träna agilitybanor som var planen. Jag är ganska trätt efter min ganska tuffa vecka så det är faktiskt riktigt skönt 🙂

Publicerat på 26 maj 2012, i Agility, Hundfoder, Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ser som inte vädligt grunda ut skålarna? Känns som att all mat skulle ligga utanför skålen bara Lipton satte ner näsan i den… 😛

    Gilla

    • Mina är inte så glupska så det går bra 🙂 däremot hade jag önskat en större storlek på vattenskål.. Fast de här är framför allt när jag inte vill släpa med mig keramikskålarna 🙂

      Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: