Redan saknade

Jag sitter nog ihop med mina jyckar på något sätt, för när de är borta så finns ett stort hål i mig. Ingen hund hoppar upp i soffan för att slickas i ansiktet och trycka sin stora kropp tätt tätt intill min och ingen hund lägger sig i mitt knä med tassarna i vädret, gör små knorrande ljud och viftar glatt på svansen och svarar när jag knorrar tillbaka. Det är alldeles för tyst och stilla..

Pascal ska på tjänsteresa till Sthlm delar av denna vecka och jag ska till Torsåker andra delar. Ändå omöjligt att få ihop med två lurviga border collies och därför bor de hos pappa hela veckan. Och jag saknar dem redan.

Vi har hängt hos pappa hela eftermiddagen och OJ vad jag längtar efter hus när jag sitter i trädgården och känner doften av syren och hägg och ser hundarna ströva fritt runt omkring. Vi är överens om att vi vill ha hus, men frågan är vart?

Jag har också passat på att tvätta av bilen, men framför allt att vaxa bort alla asfalts-och rostfläckar sen förra omgången för ett år sedan. Det blir stor skillnad, men det tar också lång tid, ca 4 timmar allt som allt. Troll hjälpte till genom att sitta i knät på mig och fick nästan vax i pälsen 🙂 Älskade gulltrollis som alltid vill vara nära matte ❤

20120527-223409.jpg

Publicerat på 27 maj 2012, i Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Aw jag känner så igen mig i detta inlägg! Älskade vovvar och fint skrivet!! ❤

  Gilla

 2. Ja, visst saknar man dem när de inte är med.. Men Pascal är det inte så noga med eller? Han får ju ändå inte plats i soffan 😉

  Än så länge har jag inte läst så långt i boken. Fick den av min moster då hon redan hade läst den och inte har kvar någon hund längre. Hon skrev ju en artikel om att belöna kontakt i någon gammal Brukshunden som jag gillade så jag tänkte att det kanske kunde vara bra!

  Än så länge handlar mycket om hur man gör om man har problem med att få hunden med sig på promenader men hoppas det blir lite mer djupgående grejer sen 🙂 och vem vet.. Jag kanske får problem med det längre fram när Pesten blivit stor och stöddig 😉

  Gilla

  • Jamen Pascal kan jag ju prata med i telefon… Hundarna är ju bara borta och jag kan inte ens fråga dom hur det är…

   Är lite sugen på att köpa den, men jag är hopplös på att köpa hundböcker som jag sen inte läser. Eller hopplös på att köpa en massa böcker som jag inte läser! I sommar kanske??

   Gilla

%d bloggare gillar detta: