Sista dagen

I eftermiddag åker vi hem från Gästrikland för sista gången för det här årets kurser och på måndag åker jag till Luleå kl 03.45. Innan dess ska jag sova, sova, sova och tävla agility. Umgås med Pascal står också på schemat. Men innan dess väntar en förmiddag i fält i regn och en eftermiddag på sal.

Måste ju tillägga att jag absolut inte gnällde på privatpersoner eller brukshundklubbar i mitt förra inlägg. Det är restauranger som jag stör mig på! Igår till lunch fick jag en polentabiff och stuvad spenat. Jag var hungrig direkt efter maten och utsvulten kl 14. Kul kul, särskilt med tanke på att jag faktiskt inte har möjlighet att ens köpa något utöver det att äta. Det är inte så himla roligt. Jag pratade med dem och jag blev mätt av middagen iaf, då hade de gjort en linsröra och grönsaksspett med bea. Betydligt bättre.

Nu ska jag ut i regnet!

Publicerat på 31 maj 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Sista dagen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: