Men nu får det väl ändå räcka?

Jaha igår var det dags för Troll att bli magsjuk. Jag tycker verkligen att det räcker nu, Troll har blivit pensionerad pga artros, han har varit på djursjukhuset alldeles nyligen för prostataförstoring och dessutom har Monster nyss haft diarré och han har också något mindre problem med sin ena handlov (tror jag) så han ska ha ”aktiv vila” och inte träna för tillfället. Räcker det inte nu? Kan de inte få vara friska?

Troll är dessutom en mardröm när han är dålig i magen. Med öronen bakåtslickade och av ångest uppspärrade ögon går han i en position som skulle generera rätt höga poäng i fritt följ på en lydnadstävling, slickar sig om munnen och försöker trycka sig in mellan mina ben när det trycker på. Det är ett under att han inte ännu har träffat mina skor. Troll är nämligen en man i allra högsta grad när han är sjuk och han tror nog på fullt allvar att han ska dö. Han har dessutom väldigt höga tankar om mig och tycker att jag ska lösa hela magproblemet åt honom, så han försöker inte ens trycka själv när han maniskt försöker komma mig så nära som möjligt samtidigt som det rinner ut ur honom. Som sagt, en mardröm…

Jag ställde klockan och var ute med honom två gånger inatt, nu är det dags att gå till jobbet och jag får ju verkligen vara tacksam över att det är nära så jag kan cykla hem ett par extra gånger idag… Ett elände detta, tycker verkligen att man som hundägare borde få pengar från FK så att man kunde vara hemma och vaha..

Annonser

Posted on 08 juni 2012, in Troll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Ann-Sofie, Pascal & Kaos

    Beskrev precis för Åsa hur jag hade det med Pascal i morse, sen läste hon det här. Och ja, Pascal och Troll beter sig exakt likadant när magarna är dåliga kan jag säga… Pust. Hoppas magen snart är bra!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: