I väntan på Beach 2012

Sommarvärmen låter sig inte stressas av det konstanta, men befogade vädergnället runtom i Sverige. Istället retas vädrets makter genom att skicka regnskurar så att bilen känns som någon form av jet-ski på E4an tidigt denna måndag morgon. I väntan på att vädret ska börja bete sig som det bör för årstiden och för att lätta upp mitt aningens dystra humör köpte jag en ny bikini, ett somrigt linne och två par shorts i glada färger. Nu är då frågan hur man ska få kroppen att matcha kläderna?  Jag håller ju på med min lilla kolhydratdiet sedan några veckor, men de ständiga resorna och ätandet på uteställen som inte har förstått att även vegetarianer behöver protein har gjort att jag istället övervägande har ätit just kolhydrater istället för att undvika dem och därmed har resultatet låtit vänta på sig. 1 kg ner, men ett par kvar kan man sammanfatta det med och dessutom en lite sorgligt degig mage helt utan solbränna. Vad göra kan man undra?

Jo, Pascal hittade den här härliga videon som går att använda för inspiration både för magträning och ja, eh, annat. Allt man behöver är en gymboll och eventuellt haklapp. Enjoy!

Här hade jag då tänkt komma med en illustrerande bild på hur jag tränar på de här fantastiska magmördarövningarna, men det blev tyärr inte av. Jag får komplettera med en sådan skulle jag tro. I vilket fall, mycket vackert med mig liggande på golvet med två hjälpsamma hundar på. Att lyfta sin överkropp i en situps får en helt annan innebörd när man har Monster på bröstkorgen jämfört med när jag hade papillonfröken My.. 😉

Publicerat på 11 juni 2012, i Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Fy satan för att visa sig i bikini.. jag har aldrig haft degigare och större mage än så här….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: