Dagens hälsostatus

Troll kunde inte bajsa varken i morse eller igår morse. Han får till det på lunchen men då är han ju rätt nödig.. Det är 3,5 veckor sen Troll fick sin medicin och jag har tyckt att han är mycket bättre, fram tills nu då. Skit också. Hjälper den inte bättre än såhär så måste vi kanske ta till kastrationslösningen..

Monster ska till Frisk hund idag. Det blir spännande, hoppas hon hittar nåt utläkt, typ. Nåt som inte alls kommer att påverka den tävlingstäta juli… Eller allra helst, inget alls.

Båda är bra i magen nu och båda går på Hills i/d. Jag tycker att ett riktigt dietfoder är svårslaget när det kommer till magproblem. De får äta den här säcken och sen fasar jag över dem på det vanliga fodret igen. Då har magarna haft tid att komma i balans igen 🙂 Jag har enormt mycket foder hemma nu, en säck i/d, två säckar Standardt Extra och en Standardt Normal eftersom jag både haft lite otur med hundarnas magar och dessutom haft otur när jag tänkte 😉 Det kommer att räcka i typ 3 månader, får väl se det som att jag slipper köpa mer mat i sommar och det är ju skönt på sätt och vis 😉

Annonser

Posted on 13 juni 2012, in Just nu. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Hoppas det går bra idag med Monster! Jag håller tummarna! Och för att Trolls bekymmer är en engångsföreteelse..

  Gilla

 2. Stackars Troll! Även om det känns jobbigt att lägga sin hund på operationsbordet så är ju kastrering inget jätteingrepp som tur är, men vi får hoppas att han klarar sig utan det.

  Håller tummarna för Monster!
  Imorgon ska Asko till Marie på återkontroll, får se vad hon säger, tycker att höger bakben är alldeles för stelt när man stretchar honom 😦

  Fram för friska hundar!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: