Simsimelisim såhär en regnig söndag

20120617-103111.jpg

Planen var att vi skulle simma utomhus idag men eftersom det regnade rätt kraftigt i morse så bestämde Ida och jag att det fick vara. Istället gick vi till poolen! Om en vecka stänger de för sommaren så sen MÅSTE det vara tillräckligt varmt för att släpa upp gummibåten ur förrådet och inleda utomhussäsongen! Jag gillar verkligen att vi har hållit igång simmandet under vintern, det är riktigt bra för både muskler och kondition. En sak till som är bra är att jag har 30 gånger kvar på simkortet så det räcker hela nästa vinter också 😀

Nu ska vi hem, städa och kolla på SM-finalerna innan vi ska fira min äldsta brorsdotter Nadja på 12- årsdagen!

Annonser

Posted on 17 juni 2012, in Simma. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Simsimelisim såhär en regnig söndag.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: