Jag blir lite trött

Vargmotståndarna är inte sena att hänga på media och härja om att vilda vargar också strax kommer att börja döda människor. Jag blir lite trött, men samtidigt glad att inte media hänger på dem. Snarare dyker de upp på bloggar och i kommentarsfält lite här och var. Som tur är så verkar de flesta förstå att nappade vargar inte kan jämföras med vilda. Kolmårdens vargar har ju en helt annan relation med människor.

Jag åkte upp till JBHK idag för att få lite träning och få mig att tänka på annat. Det var riktigt roligt och hundarna fick mig som vanligt på bra humör! Troll hoppade smallhinder och var duktig och Monster tränade på svängar. Vi måste träna mer på det, svängarna blir lite väl stora lite väl ofta. Men bara en rivning på hela passet och det får mig att fundera på om han rivit mer de senaste tävlingarna för att han känt av den stela muskeln i ryggen? Dessutom har han känts lite.. Ja liksom inte riktigt som sig själv under våren. Inte riktigt varit på hugget varken hemma eller på träning. Inget uppenbart, men en känsla.. Av den anledningen tog jag av fästinghalsbandet och nu tycker jag att han är piggare! Idag hade han en härlig attityd och både tryck och luft under tassarna 🙂 Det är ju otäckt med alla gifter vi sätter på dem. Önskar bara att det fanns något vettigt giftfritt sätt att skydda sig mot de där krypen…

Annonser

Posted on 19 juni 2012, in Just nu. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

 1. hur många svenska vargflockar i det vilda består av åtta hanar i samma ålder?

  Gilla

  • Exakt! Enda gången vargar bildar stora flockar är mig veterligen när det är väldigt dåligt med mat och det är en fördel att vara många. Men även då är det nog blandat i åldrarna..

   Gilla

 2. Jag tog av Onnie halsbandet och schamponerade henne efter att ni varit här och vi pratat om det. Hon är som en ny hund! Eller kanske rättare sagt: hon är sig själv igen. Så skönt, men också väldigt läskigt…

  Gilla

  • Oj stackars Onnie! Tänk vad otäckt, man tänker ju inte alls på halsbandet när det börjar gå dåligt. Det borde man nog helt enkelt tänka snabbare om hunden förändras på nåt sätt!

   Gilla

 3. Jag har faktiskt schamponerat Pesto för att se om hans ömmande muskler KAN ha något samband med frontlinet som kom på i samma veva som Marie upptäckte att han hade ont.. Började fundera lite efter att du berättade om Monster förändring av halsbandet.. Nu tror jag inte det har med Pestos onda att göra men kände att det inte skadade att testa!

  Gilla

  • Ja det skadar ju inte att försöka! Jag ska testa en spray som finns på Djur och uteliv tänkte jag, just nu försöker jag bara ha koll..

   Gilla

 4. Kolla bara att alla alternativa fästigpreparat är fria från tea tree oil, för det är giftigt för både hundar och katter!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: