Massera mera

Vi har precis varit hos Carina för ett återbesök. Den här gången var Monster mycket mjukare och inte alls öm i sina muskler! Detta trots att vi tränade igår 😀 En gång till ska vi dit den här omgången och det blir på onsdag om en vecka. För er som tänker doping till Kanonsabotören kan jag lugna eftersom det inte räknas som doping med massage om det är friskvård och Monster har ju faktiskt ingen skada. Han masseras helt enkelt för att han var stel i musklerna i förra veckan och nu är han inte ens det, så nu är det inte behandling utan förebyggande.

Det skulle ju vara bra att kunna massera själv när det behövs. Jag är inte alls bra på det där med djup massage och skulle egentligen vilja lära mig mer. Man kanske skulle hoppa på nån kurs vid tillfälle så att man kan göra mer än att knåda lite lätt?

Troll hade ju svårt att bajsa i förra veckan och jag tänkte prostata igen, kastrering och hela baletten. Jag kollade analsäckarna för att inte åka till veterinären i onödan och tänka sig, efter det har han kunnat bajsa igen! Herr Troll är ju aningen pipplig när det kommer till de bakre delarna, stackarn..

Till sist, en badbild från igår 🙂

20120620-194615.jpg

Publicerat på 20 juni 2012, i Rehab. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Massera mera.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: