Besök hos Marie (eller: är det ingen måtta på felsökandet?)

Idag hade vi ett besök hos Marie i Norsholm inbokat så vi hoppade på det trots att Monster har blivit masseras också. Jag ville ju ha en second opinion och därför berättade jag inte att jag varit hos Carina och vad hon sagt även om jag kände mig lite dum. De kompletterar varandra väldigt bra iaf, Carina kör mycket massage och Marie är ju otroligt duktig och fingerfärdig, finns det något så hittar hon det! Och det gjorde hon. En liten fånig tåled, motsvarande långfingret på höger framtass verkar ha varit problemet. Där reagerade han på tryck vid flera tillfällen, däremot tack och lov varken hälta eller reaktion vid böjprov. På sätt och vis är det rätt skönt att få min känsla bekräftad, jag inbillar mig inte 😉 Iaf så tyckte Marie att tån höll på att läka ut och att jag ska tävla såsom jag planerat. Dyker däremot hältan upp igen så får det bli veterinärbesök och troligen Rimadyl.

I övrigt så har jag en välmusklad och jämnt musklad vovve med bra rörlighet! Skönt det 😀

Troll fick också en genomgång, om än lite snabbt. Han är i fin form för sitt tillstånd, jämnt musklad plus att han inte verkar ha tappar några muskler. Han är lite stel på insidan av låren men har inget ont i ryggen eller ont någon annanstans! Det känns som att vi idag är på en bra nivå med promenader och lätt träning så att han inte får ont men ändå håller sig i form 🙂

Publicerat på 21 juni 2012, i Rehab, Skador. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Vad skönt! Dina hundar måste vara världens mest kollade hundar! 🙂

    Gilla

  2. Härligt! En liten tåledsömnad kan man ju leva med 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: