Älskade sommar!

Nu känns det ju faktiskt som att den är här, sommaren! Jag drack inte igår så jag är inte alla bakis, däremot väldigt trött. Veckan har varit rätt så tuff, dels med anledning av det som hände på mitt gamla jobb och dels av andra skäl som jag inte ska dra här. Kroppen behöver helt enkelt vila, så jag är väldigt glad över den här 3-dagarshelgen!

Idag tog Karin, Ida och jag ett snabbpass agility. Jag tränade på ord och svängar, back, vänd, runt och s-svängar var det fokus på. Troll tränade infostarter och är riktigt duktig på det 🙂 Monster behöver nöta mer slalom, men kändes fin i övrigt 🙂

Efter träningen åkte vi till Lagunen och jag pumpade upp båten! Jag blev lite mindre blöt idag än igår och hade bättre ordning på roendet också. Hundarna simmade väldigt fint och framför allt Monster tar i mycket bättre utomhus där utrymmet inte är begränsat. Då ser man att han har ordentliga bakben att sparka med också!

Vad underbart det är att kunna träna agility i shorts och att kunna simma hundarna utomhus! Helt fantastiskt 😀

Nu är vi lite trötta, både vovvarna och jag så det blir nog en tupplur innan vi nog ska ner på stan och lämplig uteservering. Har jag sagt det förut, att jag älskar sommaren?? 😀

Annonser

Posted on 23 juni 2012, in Agility, Simma. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Älskade sommar!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: