Trött trött men på väg åt rätt håll

Ja så kan man sammanfatta hur jag mår. Ont i magen på förmiddagen och så trött eftersom tanten i sängen bredvid bekräftade mina fördomar och lät hela natten. Stönade, pratade i sömnen och andades så högljutt så hon väckte mig. Sen, när det plötsligt blev tyst, så trodde jag nästan att hon var död och funderade på att larma innan hon började stönande andas igen.

Jag blir kvar här inatt också för att få smärtan under kontroll när jag rör mig och lyckas få igång en och annan kroppslig funktion. Tänk att det ska vara så svårt att kissa, det kan ju varenda unge…

Jag vet att många undrar vad som hänt med mig men jag föredrar att säga det öga mot öga om ni undrar. Det är inte blindtarmen och det är inget farligt, men jag vill helt enkelt inte skriva det här 🙂

Nu ska jag återgå till en av Åsas böcker (tack igen :D) och sakna Pascal och vovvarna.. ❤

Publicerat på 27 juni 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. skönt att det går åt rätt håll! Vad läser du? *nyfiknaste biblotekarien*

  Gilla

 2. Massa krya-på-dig-kramar!

  Gilla

 3. Krya på dig! Hoppas du snart är på benen igen!

  Gilla

 4. Tycker synd om dig! Krya på dig nu -snabbt!!! Kram

  Gilla

 5. tänker du vara sjuk länge? Låter som det går åt böcker i rasande fart… Jag kan komma med fler om du vill?

  Gilla

  • Jag läser rätt fort 🙂 tyvärr är glasögonen på jobbet så jag får lite huvudvärk. Jag har köpt lite böcker och har ett gäng kvar av dem du kom över med få jag klarar mig några dagar till mån vecka utan problem 🙂

   Gilla

 6. Du verkar iaf ha humorn i behåll 🙂 Hoppas du kommer hem ordentligt och får sova i din egen säng inatt så du kan sova djupt och ostört! Stora krya på dig-kramar 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: