Att vara hungrig är rätt najs

Jag är fortfarande på sjukhuset men nu ska jag strax få komma hem. Idag kan jag kissa skapligt, det gör ont när jag går men jag känner mig som en frisk människa som har ont, inte en sjuk människa som är, ja sjuk.

Och hungrig blev jag till lunchen! För första gången sen i typ lördags! Otrolig känsla 🙂

Vi ska åka förbi Vasa spel och tobak och hämta ett bokpaket till mig och ikväll kommer mina glasögon levererade från Jönköping så att jag kan läsa utan att få huvudvärk! Dessutom har jag fått ett paket på Priso med vad jag gissar är mina mobilskal jag impulsköpte för någon vecka sen!

Nu väntar pärsen att ta sig hem. Det är ett väldigt stort sjukhus att ta sig igenom…

Publicerat på 28 juni 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Heja Hedvig! Hoppas att du är på väg åt rätt håll! 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: