Paket!

Tre leveranser till mig, ett paket från Bokus innehållande Sara Lövestams Tillbaka till henne, Lucy Dillons Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Erlend Loes naiv. super. och Jonathan Troppers Sju jävligt långa dagar. Sen kom snälla Jocke förbi med mina glasögon som blev kvar på jobbet så nu kan jag läsa ovan nämnda böcker utan huvudvärk! Sist men inte minst två mobilskal från Case mate, dessutom med ett bonusskal! Nu blir iFånen snygg, gillar framför allt det gröna med ett Monster på 😀

På tal om, när kommer tjänsten att kunna göra mobilskal med egna foton på? Eller finns det redan?

20120628-180110.jpg

Publicerat på 28 juni 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Min syrra har ett mobilskal till iphone4 med eget foto i, men det är ett genomskinligt mobilskal i hårdplast som hon satt fotot emellan eller något sånt. 😉

  Gilla

 2. Bra bokval där, både Naiv.super och Ensamma hjärtan och hemlösa hundar är riktigt bra. Snyftvarning på den senare!
  Och för dig med ifån finns det även möjlighet till egendesignat skal, tror det är på kjell & co eller teknikmagasinet de har sånt kit.

  Gilla

  • Vad bra! Frågade efter tips innan jag beställde böckerna så jag hade nåt att gå efter. Sara Lövestam började jag med och den är riktigt bra! Hon skriver romaner med genusperspektiv, en ny författare som debuterade för några år sen med Udda. Hon skriver en blogg oxå, kan rekommendera både blogg och böcker 🙂

   Ska kolla upp skalen nästa gång jag blir sugen 🙂

   Gilla

   • Ja Udda var riktigt bra, köpte den när den kom ut faktiskt. Men sen har jag missat böckerna efter, kanske dags att uppdatera sig. Bloggen (iaf den första när hon skrev anonymt som ”Bruden”), var helt fantastisk! 😀
    Nu sitter jag mest och väntar på att uppföljaren till Ensamma hjärtan.. ska komma i pocket, så otympligt med stora böcker.

    Gilla

    • Ja jag gilade Udda, men hon blir bättre för varje bok tycker jag 🙂 Bruden-bloggen var jättebra, men jag kom in rätt sent i den när hon blivit ”outad” redan.

     Ska börja med Ensamma hjärtan.. sen kanske det blir en uppföljare om jag gillar den 🙂

     Gilla

 3. Det låter ju riktigt lovande, jag får nog ta och köpa hem nästa då 🙂 Hört om I havet finns så många stora fiskar och Tillbaka till henne, finns det fler?
  Nog för att jag har massa outlästa böcker, men just nu flyr jag matteplugg, så 😉

  Gilla

%d bloggare gillar detta: