Hört från det Boreson-Eppsteinska sovrummet sent igår kväll:

” Men är du säker på att du vill ha den i stjärten?”

”Jaja, gör det nu!”

”Jaha, jag kör då, slappna av nu.”

”AAAAJJJJ!!!!”

Fick ni nån konstig association kanske? Tror att kanske förbipasserande fick det eftersom fönstret var öppet 😉

Sanningen är att jag har fått ett gäng blodförtunnande sprutor som ska tas under huden och jag är redan blå på låret, nu var det skinkans tur! Stackars Pascal får stå ut med att jag blänger ilsket på honom efter varje stick… 😉 Det är ju tur att jag inte är diabetiker, för oj vad jag nojar inför varje stick! 3 avklarade, 4 kvar…

Publicerat på 30 juni 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Haha! 😀 😀

  Gilla

 2. Hahaha 😛 Tur att du har din alldeles egna sjukskötare som tar hand om dig!!!

  Gilla

 3. Ha ha, inte lätt att vara sjuk… 🙂

  Gilla

 4. Haha, underbart.
  Lite nyfiken bara, fick du rådet att ta sprutan i rumpan? Har instruerat många att ge såna sprutor, men aldrig i skinkan. Enligt regelboken är det inget fel med det, utan jag misstänker att det inte lärs ut så ofta pga att det behövs en medhjälpare.
  Hoppas att resten av sprutorna blir lindrigare. Låter som att du haft lite otur om du blivit alldeles blå.
  Rådet är nog att prova magen (området runt naveln) om det gör jätteont på de andra ställena. Vissa tycker att det gör minst ont där…

  Gilla

  • Nä, de sa låret eller magen. Men jag tycker inte det känns så frestande att ge spruta när jag har sår i magen, fast nu är det väl iofs rätt läkt, iaf det om är i naveln. Har ju ett stort plåster runtom 🙂 I låret sved det så mycket så det var därför jag tyckte rumpan. Att jag ska ta själv är iaf inget alternativ, det skulle nog ta ett par timmar av ångest med sprutan i handen 😛 Så jag tänkte subkutant som subkutant och tyckte att Pascal skulle sticka mig i rumpan 🙂

   Gilla

%d bloggare gillar detta: