Vilken mes jag är

Jag ligger på soffan och är fortfarande yr efter att jag tog bort plåstren för en halvtimme sen. Hur mesig kan man vara på en skala? Det på naveln var lugnt, och det högra, men det vänstra… Snurrig i huvudet och helt matt blev jag. Tyvärr ser det ut som att det blir ett fult ärr på den vänstra sidan, det blir liksom ett veck mot magen, men det kanske sånt man får ta?

Idag har jag varit på Tornby en kort sväng, Fyra tassar först och sen Plantagen. Ett citrusträd och en flamingokalla blev det. Tillbaka hem och nu är jag helt slut. Igår följde jag med Pascal på kvällspromenad i ca 10 minuter och det hick faktiskt skapligt. Det tar sig iaf! Lite bättre för varje dag!

Tyvärr ser det ju mörkt ut för agilitykursen på fredag. Jag kan väl förmodligen inte springa i fullt ös redan då. Är det någon som är sugen så finns alltså en plats! Det är för Malin Elfström och platsen är Catharinas agilitycenter. Anna ska dit också så det går att samåka! Hör av er till mig eller direkt till Catharina om du är intresserad 🙂

Mina stackars hundar tycker fortsatt synd om sig själva. Igår tog jag iaf fram balansbollen och ett par lådor som de fick kliva i och på. Sen var de lite mer nöjda. De börjar ju på allvar tycka att det är dags att träna! Ida tog ut dem igår så att de iaf gick en längre promenad, tack så jättemycket! Det är underbart att ha så snälla vänner som rastar hundarna! Anna, Johanna och Ida, ni ska veta hur mycket jag uppskattar det!! Kram på er!!

Publicerat på 01 juli 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Säg till om du behöver hjälp med någon längre lunchpromenad i veckan 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: