Dagens utflykt

Idag har jag legat i soffan hela dagen förutom när jag suttit på balkongen. Det börjar bli tråkigt, minst sagt! Tur att jag har min hög med böcker samt några olästa Amelior, men det är lite segt ändå.

När Pascal kom hem tog vi bilen ut till Lagunen så att hundarna fick simma en tur. Simning är ju en väldigt trevlig aktivitet på sommaren, svalt för hundarna och de blir tröttare än om man tar en promenad. När hundarna simmar i det fria får de dessutom en mycket bättre teknik än vad de har i den lilla poolen på Valla djurklinik. Framför allt märks det på Monster, han tar i mycket mer med bakbenen!

Pascal fick pumpa båten och jag paddlade en liten sväng 🙂

Tyvärr så blev det lite för mycket för mig så nu gör det dumma såret (på vänster sida) rejält ont när jag rör mig. Imorgon måste bli en lugnare dag. Frustrerande att det är just ett sår som är besvärligt när de andra båda inte känns alls och ser dessutom nästan helt läkta ut. Det hade varit lättare att ta om alla tre hade varit ungefär lika. Nu känns det som att det är ett sår som liksom är sämre sytt än de andra och att det är därför det är besvärligt, men vad vet jag? Jag hoppas att det löser sig när tråden löser upp sig och det tror jag den ska ha gjort ungefär två veckor efter operationen. En vecka kvar isf alltså..

Annonser

Posted on 03 juli 2012, in Simma and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Att ro är ju rätt påfrestande för magen, kanske därför du har lite mer ont?
    Hoppas att du snart känner dig hel igen och att du kan börja göra de saker som du vill!

    Gilla

    • Nja jag tror inte det, jag rodde en så kort bit och så långsamt och det kändes inget då.. Men det kommer ju efteråt.. Måste ju bara inse att jag inte är ok, men det är så svårt att ta det tillräckligt lugnt.. 😦

      Gilla

%d bloggare gillar detta: