Uppåt

Uppåt, framåt. Jag tog det väldigt lugnt igår, enda aktiviteten var middag på Aioli och då tog vi bilen ner till stan (vilket är vansinnigt egentligen. Vi bor alldeles för nära) och sen en promenad runt Lektorshagen med Pascal och hundarna. Inget ont igår kväll och idag känner jag mig riktigt fräsch. Började dagen med en sväng runt Lektorshagen för första gången sen jag blev sjuk och fortsatte sen med att läsa ut Hungerspelen som jag började med igår kväll. Den var riktigt bra! Jag var inte övertygad efter filmen, men boken var (kanske inte helt oväntat) bättre 🙂

Förra året vid det här tiden var jag knallbrun hela jag efter två månaders utomhusarbete. Just nu är jag rätt blek som de flesta andra kontorsråttor, men den här sjukskrivningen har ju fått mig att tillbringa mer tid på balkongen och saken börjar iaf gå åt rätt håll. Jag försöker sola vettigt så jag inte bränner mig och syftet är inte enbart att jag ska bli brun utan att jag ska kunna vara ute UTAN att bränna mig. Man är ju så vansinnigt känslig för solen mitt i sommaren utan lite skyddande brun hud!

Idag ska jag pallra mig upp till Linnea som är höggravid och så ska vi sitta där och kanske tycka lite synd om oss själva. Linnea för att hon vill ha en bebis istället för en tjock mage och jag för att jag vill ha en hel och slät mage som inte gör ont istället för en mage med en grop som stramar. Sen borde ju hundarna få göra någonting som tränar fysiken, kanske vågar jag mig på båten ikväll igen? På två dagar har jag ju läkt mer och får jag bara hjälp med pumpningen så är ju resten inte alls krävande. Btw så står det på min lapp att fysisk aktivitet enbart har positiva hälsoeffekter och minskar risken för komplikationer så det värsta som kan hända är att jag får lite ont om jag gör för mycket 🙂 Det är ju jobbigt också såklart, men definitivt inte livshotande 😀

Publicerat på 05 juli 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Uppåt.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: