Imorgon bär det iväg!

Ja imorgon far vi till Uppsala! Jag ska starta Monster i agilityettan sön-tis om jag mår tillräckligt bra. Jag får ta med mig sjukintyget som back-up om det inte går 🙂

Idag vilade jag hela dagen för att orka åka ut till BK på kvällen. Åsa, Bea och Johanna hade byggt upp starten från den slovenska landslagsuttagningen, fast vi mjukade upp linjen till hinder nr två. Monster kändes så himla fin! Jag sprang så lite som möjligt och han jobbade på med minimalt stöd! Troll gick också fint, fast på smallhöjd då 🙂 Träningen med infostarter ger bra verktyg för att kunna placera sig bra i starterna och är definitivt träning som vi ska fortsätta med!

Igår var såret riktigt besvärligt och jag hade rätt lite hopp om Slottshoppet men idag känns det ljusare. Det är trots allt bara ett lopp om dagen och vi åker upp för att träffa Pascals familj och min syster också, så det är ingen katastrof om jag inte orkar tävla mina tre lopp 🙂

Annonser

Posted on 06 juli 2012, in Agility. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Jag ska hålla tummarna att det går vägen och att du kan köra! 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: