Första dagen – en retlig femma

En agilityetta där man tjänar mkt på att svänga tillbaka 180 grader efter hopphinder, en trevlig bana, om än lite springig för min smak just nu 😉

Första ”sväng-tillbaka-hindret” tänkte jag göra en jaakko. Man kan konstatera att Monster inte kan det tillräckligt bra 😉 Det blev nog ingen vägran eftersom han studsade en bit ifrån hindret och själva svängen efter gick bra. Nästa sväng försökte jag plocka upp honom med vänsterhanden, men svängen blev jättestor. Har jag nämnt att vi måste träna på tajta svängar? Om inte så gör jag det nu 😉

Sen en slalomingång som gick kalas, tyvärr missade han en port. Väldigt nöjd med balansen och att han tog jaakkon fint innan balansen.

Monster kändes jättefin och mjuk som smält smör! Gungan var inte med vilket kan ha bidragit till den känslan, men jag tror att detta kan ha varit det bästa agilityloppet vi har kört! Sen är det ju alltid väldigt retligt att vara så nära nollan, men jag ska vara nöjd med att bi kom runt alls med den här uppladdningen 😉

Hur kändes det för mig då? Jo, det sved rätt bra på de två sista hindren, det ska jag inte förneka! Efteråt gjorde det ont också, men nu har det släppt och känns ungefär som vanligt. Helt godkänt alltså 🙂

Publicerat på 08 juli 2012, i Agility, Monster, Tävla och märkt , , . Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Men aj! Ta det lugnt för i bövelen! Var rädd om dig!

    Härligt att Monster kändes så fin och följsam!! 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: