Monster-filmer!

3 små filmer, två med mig som förare och en med EM 🙂 Några missar i varje lopp, men snart borde de där nollorna sitta tycker jag. Lägg märke till att jag springer i snabb-brallor! Just nu är det mest för att jag inte kan ha byxor som man knäpper runt magen utan jag måste ha resår (vilket kraftigt begränsar min garderob ;)) men jag tycker det är rätt trevligt att springa i dem. Egentligen så kan jag nog säga att jag inte tänker på byxorna, men jag vet ju att jag tänker på att mina fjällräven ibland tar emot i steget när jag springer i dem och just därför är det ju trevligt att ha på sig byxor som man inte alls reflekterar över på banan 😉 Sen tycker jag inte att det är snyggt, alltså. Daller daller när jag kollar på filmen liksom, näe…. Dock så bör jag väl köra på funktion före fåfänga och prioritera att kunna springa utan hinder?

Men nu är det nog pratat om det, nu är det filmtajm 😀

 

 

 

Publicerat på 12 juli 2012, i Agility, Film, Monster, Tävla och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Monster-filmer!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: