När alla andra tävlar

.. så shoppade jag. Först kl 14 hade jag banvandring i hoppklassen och innan dess hade jag köpt ett par väldigt tjusiga och framför allt användbara stövlar eftersom Karlstad inte alls var så soligt som de säger. Iaf inte på fm. Nu är jag iaf torr om fötterna, iaf när jag inte tävlar 🙂

Vi började med hoppklassen och den kändes lätt, medan Monster kändes het och svår. Tack o lov så kändes Monster väldigt mycket bättre när vi startade och vi löste banans svåraste del riktigt bra! Sen diskade vi oss på ett missat hopphinder och en tunnel som togs istället. Kände mig ändå rätt glad och nöjd efteråt, bra känsla!

Till sist blev det dags för agilityloppet, seeent. Nu hade solen tittat fram, det var stekande varmt och jag peppade mig själv innan starten. Tyvärr var peppningen lite för ytlig för när Monster rev första hindret och missade slalomingången så gick luften ur mig. När jag dessutom missade ett byte som jag inte alls hann och dessutom inte ens tänkt göra ett byte som jag borde gjort OCH sen drattade på ändan i leran, då var det inte ens kul längre.

Men jag glädjer mig åt väldigt snygga kontaktfält på både gungan (woho!!) och balansen och ser fram emot rosevin, tacos och nya chanser imorgon! Och, naturligtvis, de nya stövlarna 😉

20120719-181631.jpg

Publicerat på 19 juli 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Att man inte tänker på att köpa stövlar förens man har fått gå med blöta fötter en dag är lite av ett under…

    Gilla

%d bloggare gillar detta: