Farliga däck

Monster hoppade rakt in i däcket med näsan först i hopploppet idag. Riktigt läskigt att göra banor där ansatsen till däcket blir sned och sen dessutom inte ha ett delbart däck! Jag hoppas verkligen att alla domare kommer överens om att bara använda delbara däck snarast! Det gick bra med Monster som det verkar nu men han tråcklade sig förbi mellan ramen och däcket så vi blev diskade. Sen kan jag ju bara hoppas att han inte är stel i nacken imorgon. Det var många hundar som tog ramen på däcket så Monster var inte ensam om att missbedöma däcket heller. Usch och fy!!

I agilityloppet fick det hyfsat, ett par fulsnurrar och sen gick han ur slalom en port för tidigt (A-et, stod efter och frestade) men vi gick i mål med 5 fel och en 20-placering.

Retligt tyckte jag, men ändå skönt att agilityloppen börjar kännas stabila! Även hopploppet kändes fint, trots en rivning och däck-incidenten, vi gör lopp som är mer kontrollerade!

Sen om både Monster och jag lyckas med konststycket att vara friska så att vi kan träna så vore det ju bra! Hittills har vi lyckats med typ 4 träningar sen i juni…

Annonser

Posted on 20 juli 2012, in Agility. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Farliga däck.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: