Hemma!!

Resan hem blev lite jobbig, vi var på stationen i Florens vid 15, flyget gick vid 20 och sen åkte vi till Södertälje och hämtade katterna innan vi åkte hem. Kl 2 var vi hemma. Tiden på flygplatsen var rätt seg, ingen vettig mat alls och tusen italienare på väg till Mallis, jisses vad de lät!! Vi hade behövt öronproppar med hörselskydd utanpå!

Men nu är vi hemma, det är bara hundarna som fattas och dem tänker jag hämta efter frukost. Längtar!!

Vi har en semestervecka kvar och den ska spenderas hemma med träning, tvätt och firande av brorsonen Adrian som fyller hela 1 år! I helgen åker vi till Oskarshamn och tävlar, det ska bli jättekul! Måste bara påminna Monster om hur man gör kf innan 😉 Tydligen tänker han just nu lite mer running än vad jag gör.

Dessutom måste jag banta lite, midjan och rumpan har visst utökats med 2 kg pizza och pasta… Nån som vill springa en sväng eller två? 😛

Publicerat på 31 juli 2012, i Resa. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemma!!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: