Grymt pass!

Idag träffades Lydia och jag för vårt första möte med valberedningen. Det ska nog gå vägen detta tror jag! LBK är en grymmare klubb än någonsin, nu med vildsvinsstaket, belysning på agilityplanen och dessutom nytt golv och renoverad klubbstuga! Vem vill INTE sitta i styrelsen på en sån dunderklubb, säg? 😀

Efter mötet blev det agilityträning, mitt fokus var egentligen slalom och kf, men det blev lite svängar också. Jag plockade fram ett par grejer som vi gick igenom på Jenny-kursen i våras och sen svängde han riktigt fint! Så ska jag fortsäta jobba 🙂 Slalom gick också riktigt bra även när jag utmanade och han satte kf 100 % förutom att han flög gungan allra första gången. Men förutom det så var det ett riktigt bra pass, känns lovande att han känns så fin inför resten av säsongen 🙂

Annonser

Posted on 01 augusti 2012, in Agility, Monster. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

  1. Han är bra fin den där Monster! 🙂

  2. Satte du upp mig för serveringssektorn nästa år? 🙂

  3. Ja, jag kör! Emma och Charlie har ju lovat att haka på så då blir det nog kul!

%d bloggare gillar detta: