Boktipset

20120803-081112.jpg

Både den lästa högen (den högra) och den olästa högen (således den vänstra) med böcker växer. Jag läser ju självklart inte lika mycket nu som när jag var sjukskriven, men jag har kommit igång och det är kul! Jag läste otroligt mycket som barn och ungdom, men som vuxen har det bara blivit någon enstaka bok och de senaste åren knappt det. Men det här sommaren har ändrat på det!

Iaf så måste jag tipsa om de böcker som ligger nästan högst upp, 1Q84 av Haruki Murakami! Jag har läst två av de tre böckerna i serien och de är så himla bra! Murakami är en speciell författare, rakt på sak och ganska osentimental, han blandar fantasi och verklighet och hans karaktärer är alltid väldigt speciella. Jag har läst Kafka på stranden av samma författare och som ni ser så ligger ännu en bok av honom i den olästa högen. Jag längtar! Men först ska jag läsa ut boken med bokmärke i som ligger överst i den lästa högen, det är ett familjedrama på engelska som jag köpte i Pisa. Helt ok, men inte fantastisk. Sen blir det Murakami för hela slanten en tid framöver!

Publicerat på 03 augusti 2012, i Litterärt. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Boktipset.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: