Tillbaka till vardagen

Igår stod klockan på fem och jag åkte längs E4an söderut för att återigen bo och jobba i Jönköping. Jag har varit borta i 6,5 veckor och det är länge! Jag kommer knappt ihåg vad jag egentligen gjorde på mitt jobb, men det börjar klarna så smått 😉 Lägenheten, som var i ett okänt skick då jag tänkt komma tillbaka efter 3 dagar och inte 6 veckor, var skapligt fräsch, bara några ihopskrumpna morötter som fick slängas, och ett fönster som stått öppet och släppt in en hel del insekter som sen dött nedanför.

Både hundarna och jag är lite trötta, både efter en ganska intensiv semester, tältande, en massa bilande och lite magar i obalans. Men nu börjar vi få rätsida på livet och komma in i rutinerna. Jag ska få till ett eller ett par löppass i veckan är planen, men det är inte lätt att få in mer än ett när man ska träna agility ett par pass och sen tävlingar på helgerna. Jag behöver träna mig själv, inte minst för att få upp accelerationen på planen som Karin vänligt nog skrev som kommentar i det förra inlägget 😉 Men hur hinner man allt när man ska vara på ett kontor i 8 timmar varje dag och dessutom träna sina hundar? Tiden, som var obegränsad under semestern, gör sig påmind.

Annonser

Posted on 07 augusti 2012, in Just nu. Bookmark the permalink. Kommentarer inaktiverade för Tillbaka till vardagen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: