Kanske hus?

Då har vi varit på vår allra första husvisning! Eftersom visningsdatumen inte passade oss fick vi dessutom en privat visning. Och jag är nog lite kär… Eller vad säger ni om en tomt på 3-4000 kvm med både fruktträdgård och en öppen plan yta på ca 20×30 m, en två tunnland stor vall precis bakom trädgården och en isolerad friggebod? Jag gissar att ni vet vad jag tänker? Sen var det ju det där med ett badrum som MÅSTE göras om samt en hel del inredningsdetaljer som måste fixas. Men ändå…

Jag är ju rätt sugen faktiskt, det finns ju SÅ stora fördelar! Samtidigt, ska man köpa det första hus man kollar på och hur mycket kostar det egentligen att totalrenovera ett badrum?

Publicerat på 12 augusti 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Jag tänker… Jösses vad med trädgårdsskötsel! Det hinner gro igen mycket när du är i Jönköping på veckorna, tävlar på helgerna och Pascal inte hinner allt själv. haha! Men jag förstår hur du tänker 😉

  Det kostar nog rätt mycket tyvärr då man inte kan göra så mycket själv i våtrum.. Men det skadar väl inte att kolla upp 🙂

  Gilla

 2. Åhh, vad roligt! Var ligger det? Ett våtrum kostar från 40 tusen och uppåt, skulle jag säga. Brukar ju vara en ganska bra investering. Vi lånade en bra bok om vad man skulle kolla på när man går på visningar. Den hette typ Köpa hus, tror jag. Den rekommenderar jag verkligen. Trädgård är underbart!

  Gilla

 3. Läget är viktigast! Huset kan man alltid ändra på men inte läget! Vart ligger det?

  Gilla

 4. Åh vad roligt!! Jag tycker nog också läget är allra viktigast, fast självklart hjälper det om man blir kär i huset. Och stor tomt låter fantastiskt! Undrar självklart också vart det här huset ligger nånstans?

  Gilla

 5. Har spanat på hemnet. Det var ju jättefint. Klart att ni ska flytta ut på slätten. 😉

  Gilla

 6. Tyvärr är väl Pascal inte lika kär som jag 😛 Jag är nog mer ”läge-trädgårdstypen” medan Pascal vill ha ett nyare hus, kan vara svårt att kombinera..

  Gilla

  • Jag och Adde har samma problem.. Jag kan tänka mig att flytta ut lite längre nästa gång.. Adde vill inte bo där man inte har nära till affär.

   Gilla

%d bloggare gillar detta: