Ömsom vin…

.. ömsom vatten, så kan man sammanfatta dagens tävlande. Två disk som resultat, men små pärlor i loppen ändå. I agilityloppet en alldeles grym start, tror inte det hade gått att spara in mycket mer i tid där. Men det räcker ju inte med att sätta starten, jag tappade honom i en sväng och sen visade jag dåligt in i en tunnel så att han sprang förbi och tog nästa ingång. Jag tappade fokus och svängarna blev stora efter disken men han satte kontaktfälten bra!

I hopploppet satte vi starten också, en grym sväng på 4e hindret och sen ett Monster som plötsligt blev döv och tutade framåt som ett X2000 in i fel tunnelingång. Nästa bra grej var upploppet, med däck, långhopp och två hopphinder som han tog utan att tveka eller fråga. Mycket bra för att vara Monster, som ju har en tendens att fråga när jag hamnar efter. Bra att han tog däcket också, han har varit rätt tveksam till däcket efter kraschen i Karlstad.

På’t igen imorgon!

Publicerat på 18 augusti 2012, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Lycka till imorrn! =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: