Vi hade iaf tur med vädret!

Riktigt varmt, sol och dessutom varma nätter är skönt när man tältar! Igår till och med badade vi allihopa, det var inte ens särskilt kallt, inte ens för mig som är en känd badkruka.

Man kan gissa av den här inledningen att det inte gick så bra med själva tävlandet och det gjorde det inte heller. Jag är kasnke inte jättenöjd med fyra disk av fyra möjliga, framför allt inte när två av diskarna berodde på att Monster rusade rakt in i närmaste tunnelingång medan jag stod bredvid och vrålade så att stämbanden nästan gick av. Vi ska helt enkelt träna på tunneldiskriminering! Man måste ju lyssna när matte ropar, även om det finns en frestande tunnel framför. Det var hoppklassen både lördag och söndag det, resten av banan gick faktiskt bra, båda dagarna. Han känns faktiskt jättefin utöver de där tunnelrycken.

Agilityklassen var snarare en katastrof. Där diskade vi oss på hinder nummer tre för att jag helt enkelt löste det jättedåligt. Resten av banan gick sådär ganska jättedåligt också. Kanske borde jag bara ha druckit ett halvt glas vin kvällen för istället för två, kanske var varken Monster och jag i absolut toppform där på morgonkvisten, eller så kom vi helt enketl i ofas och hittade inte fasen, vem vet.

Denna vecka kommer vi dessvärre inte träna på tunnlar i någon särskilt hög grad utan istället ska hundarna bo i Linkan medan jag åker till Uppsala på tjänsteresa. Dock kan det väl vara bra med några dagar till eftertanke och vila av kroppen också. Det är iaf vad jag tröstar mig med 🙂

Publicerat på 20 augusti 2012, i Agility, Monster, Tävla och märkt , , . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vi hade iaf tur med vädret!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: