Två dagar i Uppsala

Tack och lov höll inte SMHI:s väderleksrapport om hotade med allt mellan 8-14 mm regn onsdag torsdag. Vi klarade oss med bara ett par stänk trots två dagars utejobb! 

Jag passade på att träffa systeryster igår och vi åt på en spännande afrikansk restaurang, Messob, som serverade mat på pannkaksliknande bröd. Man skulle äta med händerna och ölen och vinen som fanns där var specialimporterade från Afrika. Mycket gott och udda!

Nu är jag hemma och har faktiskt spenderat ett par timmar i soffan, så himla skönt! Pascal hade dammsugit, gått med hundarna och var i full färd med att koka ris och alaska pollock till Monster och jag kunde sätta mig i soffan. Underbart! 

Jag ska stryka Monster i Nässjö i helgen eftersom vi behöver få styr på magen och vi båda behöver en lugn helg hemma. Kanske blir det lite svampplockning och långa promenader istället. Jag har ett stort behov av skog och strosande just nu. 

Men innan helgen väntar ännu en resa till Jpkg imorgon. Sen så blir det helg! Jag längtar….

Publicerat på 23 augusti 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. En lugn hemma helg låter precis som vad du behöver!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: