Husplanerna

Huset som jag skrev om häromveckan är nog sålt vilken minut som helst. Utgångspriset var 1,6 miljoner men nu ligger högsta bud på 2,2! Vi var inte med i budgivningen eftersom Pascal inte riktigt gillade huset, men även om vi varit med hade vi nog backat nu med tanke på det omfattande renoveringsbehovet i badrummet.

Senaste förälskelsen ligger i Normlösa, där jag växte upp. Det är ett stort hus med stor trädgård och Svartån precis bakom. Stor tomt och perfekt på alla vis förutom att det ligger just i Normlösa. Vill jag verkligen flytta dit? Det är väldigt tveeggat, dels är det nära till pappa som ju ställer upp som hundvakt både nu och då, jag skulle kunna ha får (pappa har en del betesmark som behöver mer än bara ponnybetning), det får plats en agilitybana i trädgården, man kan simma hundarna i ån, det är 25 min till Linköping, strax över en timme till Jönköping MEN det innebär också att flytta närmare släkten, alla gamla grannar som alla vet vem jag är och återigen hamna i ”byn”. Vill jag det?

Vi ska åtminstone gå på visningen nästa helg, dessutom får jag nog roa mig med att skriva för-och emotlistor tills fingrarna glöder… Pascal är ju riktigt positiv till huset och jag också, den enda stora nackdelen (som på sätt och vis även är en fördel) är just att jag aldrig hade tänkt återvända till Normlösa.

Publicerat på 24 augusti 2012, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Husplanerna.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: