En husvisning, kantereller och ett rent hem

Jag och Monster skulle tävlat i Nässjö idag men istället har vi ätit brunch hos Linnea och Per, kollat på ett hus, tagit en långpromenad med Karin och lagat risotto med kantareller.

Brunchen var bättre än frukosten på Scandic i torsdags, dessutom var sällskapet väldigt trevligt! Varför gör vi inte sånt oftare? Jag fick genast en vision om vänner på frukost i mitt och Pascals stora kök i vårt hus på landet. Mmm 🙂

Apropå hus så kollade vi in ett hus i Spångsholm som INTE var vårt drömhus. Det var inte särskilt charmigt alls och huset i Rappestad (som redan är sålt) hamnade verkligen på plus i jämförelse. Men jag tror det är nyttigt att kolla på hus man inte vill ha också, om inte annat lärde vi oss vad vi inte vill ha idag. Nästa helg ska vi kolla på två eller kanske till och med tre hus! Ett av dem är huset i Normlösa, det ser jag verkligen fram emot!

Igår gick Anna och jag i skogen och letade svamp. Jag skriver letade för det mesta var avplockat och borta. Men lite kantareller fick vi med oss hem och idag utforskade Pascal sina talanger i köket och lagade risotto! Fenomenalt gott blev det, trots att risotto egentligen inte är en favorit så passar det fantastiskt bra med kantareller! Och även med tryffel, som risotton jag åt i Florens.. Mumma!

Resten av kvällen har ägnats åt att städa. Jag undrar om hundarna har börjar fälla igen, det är ju helt otroligt vilka hårbollar som samlas i hörnen på bara ett par dagar! Nu är hemmet städat och till och med kylskåpet fick sig en omgång. Det är så skönt att sitta i soffan med en kopp te med nöjda hundar och ett rent hem! Det är ju lätt att konstatera att man hinner med en himla massa saker när man har en tävlingsfri helg, men det är nog inget jag ska fundera för mycket på 😉 Nu ska jag njuta av resten av kvällen innan vardagen börjar imorgon igen!

Publicerat på 26 augusti 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En husvisning, kantereller och ett rent hem.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: