Saker som gör mig glad

Tänk, det behövs inte mycket! En fast bajskorv och snabba pengar tillbaka från Folksam, sen är min lycka gjord 😉

Monster äter fortsatt fisk och ris och det ska han göra ett tag till. Och magen håller, hyfsat. Jag bröt ihop lite i fredags när han blev lite lös 20 minuter efter en halv bit av det dyra hypoallergigodiset och även i söndags när han var lite lös på eftermiddagen efter att eventuellt smakat lite på en fyllehamburgare i Lektorshagen men han var bara lösare än önskvärt, långt ifrån rinnande. Jag har haft is i magen och fortsatt mata ris och fisk i små portioner 6-7 ggr per dag och det har tydligen funkat! Nu ska man ju inte säga för mycket så peppar peppar ta i trä, men ändå!

I fredags kväll efter godisincidenten hade jag lätt panik och i lördags ringde jag djursjukhuset i Jägarvallen och pratade med Christer. Han tyckte att Monster skulle lämnas in för en tarmbiopsi. Eftersom det innebär lugnande medel, fasta i två dagar och flera lavemang så ville jag ändå försöka att stabilisera honom en gång till. Jag hoppas ju också att fodret från Eukanuba med sill och potatis kan funka. Så håll tummarna nu att magen håller sig stabil, att Monster kan avhålla sig från fyllemat i skogen och att sill- och potatisfodret funkar! Jag har hört från tre källor nu att det ska vara bra så nu är förväntningarna höga!

20120828-074843.jpg

Publicerat på 28 augusti 2012, i Monster. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Anna & vättarna

    Häng i med att koka ris och fisk ett tag till. Tyckte Yra blivit så bra i magen nu att jag introducerade lite av Askos intestinel i helgen och det gick jättebra tills idag när hon låg inne i Norsholm och säkert blev lite stressad. Diarré och blodig avföring igen 😦 tillbaka på ruta 1… Nu måste jag ju få henne bra till operationen på måndag annars får jag skjuta på den.

    Gilla

  2. Håller tummarna att han håller på att stabilisera sig!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: