På väg

Vi är på väg på flera sätt just nu. I det rent fysiska planet på väg till Södertälje för god mat och gott sällskap hos Ernesto och Maria och på andra plan på väg mot ett annat liv. Vi kommer inte att komma fram idag, inte heller om en vecka eller två, men de första stegen är tagna mot ett annat liv. Ett liv med hus, en bil till, en valp, kanske får, ja vem vet? Imorgon ska vi på tre visningar, kanske hittar vi vårt drömhus då? Om inte så går det fler tåg. En dag så är vi plötsligt framme 🙂

En annan som är på väg är Monster och han verkar vara på bättringsvägen. Igår stal han kattmat inte bara en, utan TVÅ gånger och jag fasade för att vakna av en flåsande hund men nej, istället försov jag mig till kvart över nio! Inga akuta magproblem alltså, men jag var ju inte så förvånad när Monster bajsade som en häst på morgonpromenaden. Mer förvånad var jag över att det var fast! Hurra! Hans mage måste verkligen vara bättre när den klarar ett överflöd av Friskies kattmat!

Jag har tyckt att Monster har verkat lite ur fas de senaste dagarna, sovit lite mer än vanligt och inte kommit med sitt mysmorr och knorrat över att han inte fått träna. Igår spånade jag med Anna över vad det kan bero på och det kan ju vara brist på energi kanske? Bara ris och fisk innehåller ju inget fett och dessutom så är det lite saltfattigt. Igår inhandlades därför fet lax och vätskeersättning och jag tycker att han reagerade direkt på vätskeersättningen! Redan idag var han piggare och busigare, jag hoppas att det håller i sig! Det börjar också bli dags att sakta sakta blanda i uppblötta Eukanubakulor. Hoppet börjar spira att detta är på väg att lösa sig utan gastroskopi, biopsier och kortison 🙂

Annonser

Posted on 01 september 2012, in Just nu, Monster. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Haha så det var inte Troll!! Vad bra att Monsters mage klarade av det!! Härligt!

  Gilla

 2. Härligt med monstret! Håller tummarna att det fortsätter i rätt riktning!
  Och visst är det underbart att faktiskt vara på väg? Har samma känsla, fast hus fick jag ju med Markus, men allt annat! Vi satsar på andra fyrbenta i år, hoppas bara att allt går i lås. Oavsett vad det handlar om så är det häftigt, att röra sig framåt i livet!

  Gilla

  • Eller hur!
   Det är väl fördelen med att vara vuxen, och samtidigt roligt! Att kunna ta beslut och sen leva med dom, leva på ett annat sätt som känns mer stabilt och tryggt, men samtidigt utvecklande och roligt 🙂

   Gilla

 3. Hoppas att ni hittar erat drömhus inom en framtid som inte är allt för lång.. Annars får man göra som oss. Göra ett drömhus av det huset det råkar bli 😉

  Gilla

  • Så kan man ju också göra förstås 🙂
   Men vi måste nog göra ett aktivt val att köpa huset så det gör ju att det måste kännas värt att lägga pengarna på det 😀

   Gilla

%d bloggare gillar detta: