Trött men vid gott mod

Igår kväll var vi nästan medvetslösa, både Pascal och jag. Hemresa från Södertälje direkt på husvisning 1, äta på Max, hem, hundpromenad, husvisning 2 och sen tvätta hela kvällen. Pizza till middag så nu har jag lyckats med bedriften att äta falafelrulle, hamburgare från Max och pizza på samma helg. Hejdå goda vanor, välkommen tillbaka magfläsk.

Idag så är jag dödligt trött som vanligt på måndagar. Att ställa klockan på fem samtidigt som det alltid är tusen saker att förbereda på söndagkvällarna är en ganska dålig kombination. Som tur är så har jag ju chansen att gå och lägga mig tidigt ikväll 🙂

Det första huset vi kikade på igår var fenomenalt. Vill flytta dit! Typ nu! Urhärlig trädgård med god plats för agilitybanan, mysigt hus med separat ingång till gamla garaget som nu var omgjort till hobbyrum där det finns dusch! Fattar ni? Tänk att gå rakt in i duschen med hundarna utan att passera ett enda rum? Själva rummen var något små men mysiga! Så himla fint! Tyvärr var det massor av folk där på visningen och risken är ju rätt stor att priset springer iväg… Tyvärr. Det andra huset var inte lika mysigt. Inrökt och inredning som när det byggdes på tidigt 80-tal. Dessutom var det lite för litet. Näe, även om det passar bättre prismässigt och dessutom säkert inte kommer att höjas från utgångspriset så säger vi nej. Trots det trevliga läget mitt i Västerlösa socken. Västerlösa är definitivt ett ställe där vi kan tänka oss att flytta!

Monster mår nu prima, han hälsar att man inte får så mycket energi av skonkost men att nu när han får lax och vätskeersättning för saltbalansen så är han sitt gamla jag igen! Dessutom får man tydligen en massa energi av kattmat… Nu har jag till och med hoppet uppe om att vi ska kunna åka på tävlingarna som vi är anmälda till! Får han återfall så åker vi självklart inte, men mår han så bra som han gör nu, äter stora portioner och är pigg, glad och fräsch i magen så kör vi som planerat! Håll tummarna!

Annonser

Posted on 03 september 2012, in Husprojektet, Monster. Bookmark the permalink. 5 kommentarer.

 1. Hoppas! Jag håller tummarna stenhårt!!

  Gilla

 2. Så spännande med hus! Och så skönt det är med trädgård, både för två- och fyrbenta. 🙂
  Håller tummarna för att Monster får fortsätta må bra och att ni kan komma iväg på era tävlingar!
  /Malin

  Gilla

 3. Härligt att läsa, hoppas att det blir det huset – hoppas kan man alltid! Kram ❤

  Gilla

 4. Kampen mot magfläsket verkar ständig…

  Gilla

 5. Spännande! Jag funderade just hur det hade gått för er med alla husvisningar 😉

  Flyttar ni till västerlösa blir vi ju grannar! -typ… Det skulle ju va himla skoj! 😀

  Gilla

%d bloggare gillar detta: