Mjuk i sidorna och inte på topp

När livet inte känns på topp utan när allt går i 180 trots att jag just nu skulle behöva ett tempo på runt 30, när man kommer hem och sätter sig ner och gråter en skvätt och Pascal dessutom ringer och säger att han har missat bussen på väg till mig, då är det väldigt skönt att ha ett Troll på fötterna och ett Monster i soffan, tätt tryckt intill. Och även fast man inte alls känner för det är det ju tur att man måste sysselsätta jyckarna på något sätt, för hur skulle man annars kunna rycka upp sig, få till ett riktigt bra träningspass och bli på ett mycket bättre humör?

När vi kom ut till BK var det nybörjarkurs och hundar överallt. Min träningsplan sprack men jag kunde iaf ta några hinder och träna svängar. Jag vet inte vad jag tänkte när jag inte tränade in en massa svängar och svängkommandon när Monster var betydligt yngre men förmodligen gjorde vi saker som jag tyckte var vettiga då. Man kan ju iaf ändra sig till nästa hund 😉

Nåväl, NU står svängträningen högt i prioritet! Back och vänd och runt, dessutom lite olika byten som jag ju definitivt har tränat men som jag inte litar på att de sitter i skarpt läge. Monster har lite svårt för det där, han tar i för mycket och landar långt efter hindret, särskilt på tävling. Men han lär sig, efter några svängar så blir han mjuk i sidorna, böjer kroppen mjukt i hoppen. Det bådar gott, tror minsann vi kommer få till det till slut!

Publicerat på 26 september 2012, i Agility, Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Mjuk i sidorna och inte på topp.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: