Alldeles ensam

Jag har varit på tjänsteresa och vandrat i markerna i två långa arbetsdagar. Vi har haft en otrolig tur med vädret och det regnade bara igår kväll. Ikväll var jag hemma i Jönköping vid 20 och knäpp som jag är städade jag lägenheten. Jag vet att det är lite märkligt att städa när man kommer hem så sent men nästa vecka hinner jag inte och jag tycker det är så trevligt att komma tillbaka till en fräsch lägenhet efter helgen. Dessutom är det bäst att passa på när det är hund -och därmed hårfritt! Men även om det är skönt att slippa håren så saknar jag alla mina fina killar och det ska bli härligt att komma hem till dem imorgon!

Nu ska jag strax gå och lägga mig och när jag läser igenom texten ovan inser jag att jag knappast skrivit något av värde. Så kan det bli när man bara jobbar och inte direkt kan ventilera jobbet, ni får hålla till godo ändå. Vi hörs en annan dag!

Publicerat på 27 september 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Alldeles ensam.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: