Hemmahemma

Det är så skönt att komma hem på fredagar, ta ut vovvarna och åka ut på ett kort träningspass! Idag blev det till HU och vi tränade snabbt på att svänga åt rätt håll ut ur tunnlar, balansen och back/vänd. Monster var som en knippe sprängmedel! Jag har varit borta i veckan och Pascal går inte lika långa promenader så hundarna blir lite överladdade.. Monster var duktig men det är aningens lättare att styra honom när han är lite mindre laddad. Nu sover de gott och laddar inför morgondagen! Det blir träning då med, vi får ju passa på när det går för nästa vecka ska jag på tjänsteresa igen.

Monster mår fortfarande bra och äter nu bara torrfoder! Så himla skönt! Jag är fortfarande lite besatt av att kolla konstistensen, men jag börjar inse att han är frisk på riktigt 🙂 Jag hoppar av Arden Grange, fodret verkar bra, men frakten är löjligt dyr. 250 kr om man vill köpa två säckar och det gick inte att diskutera med dem heller. Nej, jag får fundera vidare, det är ju inte hållbart att betala mellan 1400-2200 kr enbart i fraktkostnader per år. Det blir ju rätt mycket pengar när man har två stora hundar!

Nu ska jag nog minsann krypa ner i sängen, jag sover liksom inte mycket längre på helgerna bara för att jag får, nej senast halv åtta brukar så upp ögonen oavsett när ja går och lägger mig. Det är liksom betydligt lättare att påverka vilken tid man går och lägger sig 🙂

Publicerat på 28 september 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemmahemma.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: